Sunday, May 26, 2024

Workout Recap - Week 21

Sunday, May 19th  3 mile run with the hubby 

Monday, May 20th –  60 minutes on the stationary bike

Tuesday, May 21st –  4 mile run

Wednesday, May 22nd – Rest Day

Thursday, May 23rd – 4 mile lunchtime run

Friday, May 24th  HIIT workout

Saturday, May 25th – 3 mile run with the hubby

Originally I was planning on doing my long run on Saturday, but the hubby decided he wanted to run on Saturday instead of Sunday, so I swapped them so I could join him. We actually "ran errands". We have a Home Depot a mile and a half from the house, so since he's just getting back into the routine of running he's preferred to keep it around 3 or 4 miles - which meant this would work out perfectly. We needed to grab a new paint roller because we were resealing the roof of the camper, so two birds - one stone ;) Also, I normally don't take my rest days on Wednesdays, but I had started my period that morning and my terrible cramps nudged me to move around some of my workouts. #MenstruationSucks

How were your workouts this past week?

3 comments:

Akhwatnercadar said...

The article is very useful, can add my insight to build a blog majelisakhwatbercadar.blogspot.com

İddaa Tahmincisi said...

Heyecan dolu spor müsabakalarının heyecanını ve kazanma tutkusunu paylaşanların buluşma noktası, Garanti İddaa Tahminleri! Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi olan İddaa Tahminleri, en güncel tahminler, istatistikler ve analizlerle dolu bir dünyaya kapı aralıyor.

Futbol, basketbol, tenis ve daha birçok spor dalında uzman yazarlarımızın titiz çalışmasıyla hazırlanan tahminler, kupon yaparken size avantaj sağlayacak güvenilir bilgiler sunuyor. Her bir müsabakanın detaylı analiziyle birlikte, maç öncesi ve canlı skorlarla güncel bilgilere anında erişim imkanı sunuyoruz.

Sitemizdeki canlı skor sayfası, anlık olarak güncellenen skorlarla birlikte maçın gidişatını anlık olarak takip etmenizi sağlar. Üstelik, takip ettiğiniz maçlar için detaylı istatistikler ve canlı maç anlatımlarıyla da heyecanı doruklarda yaşamanızı sağlar.

İddaa dünyasında kazanmanın kilit noktası olan garanti maç tahminleri ve güvenilir bilgiler için doğru adrestesiniz. Üstelik, arama terimlerinizle kolayca bulabileceğiniz zengin içeriklerimizle, her sorunuza cevap bulabileceğiniz bir rehber sunuyoruz.

Gelin, sporun heyecanını ve kazanma tutkusunu paylaşalım. İddaa Tahminleri, sizinle her an, her müsabakada!

Creps said...

Thanks for your great article, It's very helpful. If you need thiết kế website giá rẻ go with us.